Biciklistički Klub MTB Evolution

Biciklizam Istočno Sarajevo


Ukratko o MTB Evolution

Dobrodošli na sajt biciklističkog kluba MTB Evolution, mesta gde se strast i avantura spajaju. Mi smo grupa entuzijasta ljubitelja biciklizma i graditelji staza. Istražujemo nove terene i mapiramo ih u Trailforks. Asocijacija je zvanično registrovana 2023  i otvorena za sve ljude dobre volje. Nalazimo se u Istočnom Sarajevu, djelujemo na području cijele Bosne i Hercegovine. Prvenstveno se bavimo MTB Enduro vožnjama i posjedujemo vlastiti servis bicikla.

Naša misija je da promovišemo biciklizam kao zdrav i zabavan način života, da istražujemo i gradimo nove i kvalitetne biciklističke staze, da afirmišemo i edukujemo mlade o benefitima biciklizma i ekologiji, da organizujemo i učestvujemo u raznim biciklističkim događajima i takmičenjima, i da stvaramo prijateljstva i zajednicu među biciklistima.

Naš najveći projekat je Bike park Evolution, koji se nalazi na brdu Ilinjaci u Istočnoj Ilidži. Ovaj park sadrži različite vrste staza za enduro i cross country vožnju, koje su izgrađene i održavane od strane našeg kluba. Park je otvoren za sve ljubitelje biciklizma koji žele da uživaju u prirodi i adrenalinskim izazovima. Park je još uvek u izgradnji i zavisi od donacija i sponzorstava.

Ako ste zainteresovani da postanete deo našeg kluba, možete nas kontaktirati putem našeg, mejla bkmtbevolution@gmail.com ili telefona +387 66 902 418 . Rado ćemo vam pružiti više informacija i detalja o našem radu i aktivnostima. Takođe možete pratiti naše vožnje i avanture na našim društvenim mrežama i aplikacijama kao što su [Instagram], [Viber] i [Strava].

Hvala vam što ste posjetili naš sajt i što podržavate naš klub i našu strast prema biciklizmu!


Zvanicni dres MTB Evolution 2024 godine

Osnovni podatci BK MTB Evolution

Kontakt 


Zastava MTB Evolution

Zvanična zastava Biciklističkog Kluba MTB Evolution

Grb

Zvanični grb Biciklističkog Kluba MTB Evolution

https://www.bing.com/maps?osid=f8fd7e1e-aaac-4906-a670-6149f104e03f&cp=43.80027~18.34456&lvl=18.96&pi=0&imgid=4edb4c35-aa50-49e4-a1f2-66fdbe65ff58&v=2&sV=2&form=S00027